FESTOJ Teksti / Lyrics » ALBAN SKENDERAJ

FESTOJ Teksti / Lyrics » ALBAN SKENDERAJ
5/5 - (1 vote)

FESTOJ Teksti / Lyrics » ALBAN SKENDERAJ : The FESTOJ Teksti (Lyrics) / FESTOJ Song Teksti (Lyrics) by ALBAN SKENDERAJ is the Latest Albanian Song of 2022. The FESTOJ Song is Sung by ALBAN SKENDERAJ. The FESTOJ Song Muzikë (Music) is Given by Lorenc Aliaj & The Teksti / Lyrics is Written by Alban Skenderaj. The FESTOJ Song is Released on 4th December, 2022. The FESTOJ Song is Presented by AlbanSkenderajMusic.

FESTOJ Song Details :

Song TitleFESTOJ
SingerALBAN SKENDERAJ
Music / MuzikëLorenc Aliaj
Lyrics / TekstiAlban Skenderaj
Release Date4th December, 2022
LanguageAlbanian (Country : Albania) | Rock
LabelAlbanSkenderajMusic

FESTOJ Teksti / Lyrics » ALBAN SKENDERAJ

A E Di Ti Sa Më Tremb?
A E Di Ti Sa Më Dhemb?
A E Di?

A E Di Ti Sa Më Tremb?
A E Di Ti Sa Më Dhemb?
A E Di?

Si Thikë Në Zemër,
Dhemb Si Thika Në Zemër..
Mbushma Dhe Një Gotë Pikëllim,
Se Dhemb Si Thika Në Zemër..

Jo, Mos Guxo Ti,
T’më Thërrasësh Në Emër..
Sillmi Shishet Mbi Tavolinë,
Se Dhemb Si Thika Në Zemër..

Trending Now →  Životot E Pred Mene Lyrics » Lara Feat. Jovan & Irina | Eurovision

E Do Festoj Se,
Shpirtin Ma Ke Vrarë..
Lotët Mi Ke Tharë,
Endrrat Mi Ke Marr..
Ç’ka Mbeti Tjetër!

E Do Festoj Se,
Shpirtin Ma Ke Vrarë..
Lotët Mi Ke Tharë,
Endrrat Mi Ke Marr..
Ç’ka Mbeti Tjetër!

A E Mendon Ndonjëherë Ti?
A E Mendon Ndonjëherë Ti?
Ç’ka Do Të Thotë Të Jesh Në Vëndin Tim?

A E Mendon Ndonjëherë Ti?
A E Mendon Ndonjëherë Ti?
Ç’ka Do Të Thotë Të T’vjedhin Lumturinë?

Si Thikë Në Zemër,
Dhemb Si Thika Në Zemër..
Mbushma Dhe Një Gotë Pikëllim,
Se Dhemb Si Thika Në Zemër..

Jo, Mos Guxo Ti,
T’më Thërrasësh Në Emër..
Sillmi Shishet Mbi Tavolinë,
Se Dhemb Si Thika Në Zemër..

E Do Festoj Se,
Shpirtin Ma Ke Vrarë..
Lotët Mi Ke Tharë,
Endrrat Mi Ke Marr..
Ç’ka Mbeti Tjetër!

E Do Festoj Se,
Shpirtin Ma Ke Vrarë..
Lotët Mi Ke Tharë,
Endrrat Mi Ke Marr..
Ç’ka Mbeti Tjetër!

E Do Festoj Se,
Shpirtin Ma Ke Vrarë..
Lotët Mi Ke Tharë,
Endrrat Mi Ke Marr..
Ç’ka Mbeti Tjetër!

E Do Festoj Se,
Shpirtin Ma Ke Vrarë..
Lotët Mi Ke Tharë,
Endrrat Mi Ke Marr..
Ç’ka Mbeti Tjetër!

Trending Now →  VIJA VIJA Teksti / Lyrics » DJ GIMI-O & CAPITAL BRA

E Do Festoj Se,
Shpirtin Ma Ke Vrarë..
Lotët Mi Ke Tharë,
Endrrat Mi Ke Marr..
Ç’ka Mbeti Tjetër!

FESTOJ Teksti / Lyrics » ALBAN SKENDERAJ

Written by : Alban Skenderaj

FESTOJ Teksti / Lyrics » ALBAN SKENDERAJ » Official Music Video

If You Love “FESTOJ Teksti / Lyrics » ALBAN SKENDERAJ“, Then Please Do Not Forget To Share It To Your Friends On Social Media. A Share From You Will Inspire Us To Bring You New Song Lyrics.

If You Want To Read The Lyrics Of Any Of Your Favorite Songs, Feel Free To Contact Us By Filling The Contact Us Form. We Will Try Our Best (24/7) To Bring You The Lyrics Of Your Favorite Song. Keep Enjoying New Song Lyrics With Lyrics Over A2z. Have A Very Nice Day!

Share This Lyrics :