Pakëz Diell Lyrics / Teksti » Kejtlin Gjata | Albania Eurovision 2022

Pakëz Diell Lyrics / Teksti » Kejtlin Gjata | Albania Eurovision 2022
5/5 - (1 vote)

Pakëz Diell Lyrics / Teksti » Kejtlin Gjata | Albania Eurovision 2022 : The Pakëz Diell Lyrics / Pakëz Diell Song Lyrics by Kejtlin Gjata is the Latest Albanian Song of 2022. The Pakëz Diell Song is Sung by Kejtlin Gjata. The Pakëz Diell Song Music is Given by Unknown. The Pakëz Diell Song Teksti i këngës / Lyrics is Written by Kejtlin Gjata. The Pakëz Diell Song is Released on 5th November, 2022. The Pakëz Diell Song is Presented by Junior Eurovision Song Contest.

Pakëz Diell Song Details :

SongPakëz Diell
AlbumJunior Eurovision Song Contest” – Yerevan (2022)
SingerKejtlin Gjata
MusicUnknown
Lyrics / Teksti i këngësKejtlin Gjata
Release Date5th November, 2022
LanguageAlbanian (Country : Albania) | Love
LabelJunior Eurovision Song Contest

Pakëz Diell Lyrics / Teksti » Kejtlin Gjata | Albania Eurovision 2022

Kur Nata Vjen,
Ashtu Qetë Nis E Zbret Ngadalë..
Hëna Troket,
Si Një Zanë Permbi Xham..

Dua Ti Them,
Një Dëshirë Që Brënda Mbaj..
Dua Ti Them.
Shuaja Botës Ti Këtë Zjarr..

Trending Now →  Dalëngadalë Teksti / Lyrics » Alban Skenderaj | Lyrics Over A2z

Sa Shumë E Dua,
Pakëz Diell Me Ty Ta Ndaj..
Dhe Sa Herë Të Kesh Nevojë Ti Për Mua,
Edhe Frymën Do Ta Jap..

Dua Ti Them,
Një Dëshirë Që Brënda Mbaj..
Dua Ti Them.
Shuaja Botës Ti Këtë Zjarr..

Lutem Për Ty Që Çdo Gjë Bashkë Ta Ndajmë,
Nga Larg Më Ndjen Edhe Hëna Të Sjell Pranë..

Dua Ti Them,
Një Dëshirë Që Brënda Mbaj..
Dua Ti Them,
Shuaja Botës Ti Këtë Zjarr..

Sa Shumë E Dua,
Pakëz Diell Me Ty Ta Ndaj..
Dhe Sa Herë Të Kesh Nevojë Ti Për Mua,
Edhe Frymën Do Ta Jap..

Haaah.. Haaah…
Ha..haaa..ah..ah..aaah..
Ha..haaa..aaah..
Ha..ah..aah..aaah..

Sa Shumë E Dua,
Pakëz Diell Me Ty Ta Ndaj..
Dhe Sa Herë Të Kesh Nevojë Ti Për Mua,
Edhе Frymën Do Ta Jap..
Edhe Frymën Do Ta Jap..

Pakëz Diell Lyrics / Teksti » Kejtlin Gjata | Albania Eurovision 2022

Written by : Kejtlin Gjata

Pakëz Diell Lyrics / Teksti » Kejtlin Gjata | Albania Eurovision 2022 » Official Music Video

If You Love “Pakëz Diell Lyrics / Teksti » Kejtlin Gjata | Albania Eurovision 2022“, Then Please Do Not Forget To Share It To Your Friends On Social Media. A Share From You Will Inspire Us To Bring You New Song Lyrics.

Trending Now →  Diamonds In The Skies Lyrics » Gaia Gambuzza | Eurovision

If You Want To Read The Lyrics Of Any Of Your Favorite Songs, Feel Free To Contact Us By Filling The Contact Us Form. We Will Try Our Best (24/7) To Bring You The Lyrics Of Your Favorite Song. Keep Enjoying New Song Lyrics With Lyrics Over A2z. Have A Very Nice Day!

Share This Lyrics :