Nje Nate Text / Lyrics » Capital T & Alban Skenderaj

Nje Nate Text / Lyrics » Capital T & Alban Skenderaj
0
(0)

Nje Nate Text / Lyrics » Capital T & Alban Skenderaj : The Nje Nate Text (Lyrics) / Nje Nate Song Text (Lyrics) by Capital T & Alban Skenderaj is the Latest German Song of 2022. The Nje Nate Song is Sung by Capital T & Alban Skenderaj. The Nje Nate Song Music is Given by Lorenc Aliaj (AVAXUS). The Nje Nate Song Text (Lyrics) is Written by Alban Skenderaj, Capital T. The Nje Nate Song is Released on 28th May, 2022. The Nje Nate Song is Presented by Capital T.

Nje Nate Song Details :

SongNje Nate
SingerCapital T & Alban Skenderaj
MusicLorenc Aliaj (AVAXUS)
LyricsAlban Skenderaj, Capital T
Release Date28th May, 2022
LanguageGerman (Country : Germany) | Rock
LabelCapital T

Nje Nate Text / Lyrics » Capital T & Alban Skenderaj

(Falma ‘dhe Vetëm Nji Natë,
Dhe Nji Natë Më Shumë..
Shtiru Sikur T’a Do Zemra,
Sikur Mes Nesh Nuk Ka Prenga..)

Falma ‘dhe Vetëm Nji Natë,
Dhe Nji Natë Më Shumë..
Shtiru Sikur T’a Do Zemra,
Sikur Mes Nesh Nuk Ka Prenga..

Falma, Falma Vetëm ‘dhe,
Nji Natë Më Shumë..
Bëje Për Kohët E Vjetra,
Nesër Do Me Si Dy Emra..

Uh Babe, Babe,
Kallzom Ça Po Ndodh Tash Me Neve..
Edhe Pse Ti Zemrën Ma Theve,
Mos Ëm Le [mjegull?] Mes Meve..
Tingle Mah..

Ama Dhe Nji Natë, Bo-boma Si Dhurat’,
S’e Di Pse Ka Vetmi, Veç Druhna Pak Më S’ngat.
Nesër Ki Me Ik, Mos Ëm Bo Inat,
T’lutëm Mos Ëm Bo Inat..

Nuk Ka Lidhje Pak, Pak, Pak, Pak, Pak,
Nihe Zemrën Rrak-tak, Tak, Tak, Tak..
Çohe Dhe Pasa Tak, Çohe Dhe Nji Shot,
Vеç Edhe Nji Natë, Aj-aj-aj-aj-ah..

Uh Babe, Babе,
Kallzom Ça Po Ndodh Tash Me Neve..
Edhe Pse Ti Zemrën Ma Theve,
Ama Veç Edhe Nji Natë, Dhe Nji Natë..

Falma ‘dhe Vetëm Nji Natë,
Dhe Nji Natë Më Shumë..
Shtiru Sikur T’a Do Zemra,
Sikur Mes Nesh Nuk Ka Prenga..

Falma, Falma Vetëm ‘dhe ,
Nji Natë Më Shumë..
Bëje Për Kohët E Vjetra,
Nesër Do Me Si Dy Emra..

Falma Vetëm ‘dhe Nji Natë Ti,
Se Pa Ty, Ftohtë Është Shtrati..
Ende S’po Më Del Inati,
Se Kështu E Donte Fati..

Falma Vetëm ‘dhe Nji Natë Ti,
Se Pa Ty, Ftohtë Është Shtrati..
Ende S’po Më Del Inati,
Se Kështu E Donte Fati..

Falma ‘dhe Vetëm Nji Natë,
Dhe Nji Natë Më Shumë..
Shtiru Sikur T’a Do Zemra,
Sikur Mes Nesh Nuk Ka Prenga..

Falma, Falma Vetëm ‘dhe ,
Nji Natë Më Shumë..
Bëje Për Kohët E Vjetra,
Nesër Do Me Si Dy Emra..

(Nuk Ka Lidhje Pak, Pak, Pak, Pak, Pak,
Nihe Zemrën Rrak-tak, Tak, Tak, Tak..
Çohe Dhe Pasa Tak, Çohe Dhe Nji Shot,
Vеç Edhe Nji Natë, Aj-aj-aj-aj-ah..)

Nje Nate Lyrics in ENGLISH » Capital T & Alban Skenderaj

(Falma ‘and Only One Night,
And One More Night ..
Pretend If Your Heart Loves You,
As If There Is No Prenga Between Us ..)

Falma ‘and Only One Night,
And One More Night ..
Pretend If Your Heart Loves You,
As If There Is No Prenga Between Us ..

Falma, Falma Only ‘and,
One More Night ..
Do It For Old Times,
Tomorrow Will Like Two Names ..

Uh Babe, Babe,
Kallzom What Is Happening Now With Us ..
Even Why Did You Break My Heart,
Mos Lem Le [fog?] Between Meve ..
Tingle Mah ..

Ama And One Night, Bo-boma Like Gifts’,
I Do Not Know Why There Is Loneliness, Except For A Little Fear.
Tomorrow Ki Me Ik, Mos Bom Bo Inat,
Please Do Not Get Angry ..

No Links Little, Little, Little, Little, Little,
Nihe Zemrën Rrak-tak, Tak, Tak, Tak ..
Çohe Dhe Pasa Tak, Çohe Dhe Nji Shot,
Except One Night, Aj-aj-aj-aj-ah ..

Uh Babe, Babe,
Kallzom What Is Happening Now With Us ..
Even Why Did You Break My Heart,
But Only One Night, And One Night ..

Falma ‘and Only One Night,
And One More Night ..
Pretend If Your Heart Loves You,
As If There Is No Prenga Between Us ..

Falma, Falma Only ‘and,
One More Night ..
Do It For Old Times,
Tomorrow Will Like Two Names ..

Forgive Only ‘and One Night You,
That Without You, Cold Is The Bed ..
I’m Still Not Getting Angry,
That’s How Fate Wanted It ..

Forgive Only ‘and One Night You,
That Without You, Cold Is The Bed ..
I’m Still Not Getting Angry,
That’s How Fate Wanted It ..

Falma ‘and Only One Night,
And One More Night ..
Pretend If Your Heart Loves You,
As If There Is No Prenga Between Us ..

Falma, Falma Only ‘and,
One More Night ..
Do It For Old Times,
Tomorrow Will Like Two Names ..

(No Relationships Little, Little, Little, Little, Little,
Nihe Zemrën Rrak-tak, Tak, Tak, Tak ..
Çohe Dhe Pasa Tak, Çohe Dhe Nji Shot,
Except One Night, Aj-aj-aj-aj-ah ..)

Written by : Alban Skenderaj, Capital T

Nje Nate Text / Lyrics » Capital T & Alban Skenderaj

Nje Nate Text / Lyrics » Capital T & Alban Skenderaj » Official Music Video

*** NOTE:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Share This Lyrics :