Dalëngadalë Teksti / Lyrics » Alban Skenderaj | Lyrics Over A2z

Dalëngadalë Teksti / Lyrics » Alban Skenderaj | Lyrics Over A2z
Rate this Lyrics

Dalëngadalë Teksti / Lyrics » Alban Skenderaj : The Dalëngadalë Teksti (Lyrics) / Dalëngadalë Song Teksti (Lyrics) by Alban Skenderaj is the Latest Albanian Song of 2022. The Dalëngadalë Song is Sung by Alban Skenderaj. The Dalëngadalë Song Music is Given by Alban Skenderaj. The Dalëngadalë Song Teksti (Lyrics) is Wrritten by Alban Skenderaj. The Dalëngadalë Song is Released on 18th May, 2022. The Dalëngadalë Song is Presented by AlbanSkenderajMusic.

Dalëngadalë Song Details :

SongDalëngadalë
SingerAlban Skenderaj
MusicAlban Skenderaj
Lyrics / TeksitAlban Skenderaj
Release Date18th May, 2022
LanguageAlbanian (Love)
LabelAlbanSkenderajMusic

Dalëngadalë Teksti / Lyrics » Alban Skenderaj

S’mund ta imagjinoj,
Jeten time pa buzëqeshjen tënde..
S’mund ta përfytyroj,
Dhe një ditë pa ty nuk jam në gjendje..
Je si etja për ujë..

Je si gjaku që rrjedh nëpër vena,
E sa më shumë, koha kalon..
Unë po e kuptoj,
Se ti je panorama më e bukur në botë..
Ti je melodi që më përcjell në çdo notë..

Dalëngadalë,
Pushtoje zemrën time dalëngadalë..
Nëse e thyen bëje dalëngadalë,
Është në dorën tënde..
E brishtë si një kristal..

Trending Now →  Mbaroj per ty Teksti / Lyrics » Flori Mumajesi

Dalëngadalë,
Pushtoje zemrën time dalëngadalë..
Nëse e thyen bëje dalëngadalë,
Është në dorën tënde..
E brishtë si një kristal..

Sa herë në ditë më bën të,..
ndihem si një “Superstar”
Sa herë në ditë më bën të,
ndihem si një fillestar..

Je ti, je ti“caliente”
Sa je inteligjente,
Jetoj me ty me momente,
Dhe një minutë do i’a vlente..

Ti je sa mijëra çmime..
Sa miliarda klikime,
Suksesi i jetës time..
Je ti, je ti, je ti o..

Je ti, je ti“caliente”.
Sa je inteligjente,
Jetoj me ty me momente,
Dhe një minutë do i’a vlente..

Se ti je panorama më e bukur në botë..
Ti je melodi që më përcjell në çdo notë..

Dalëngadalë,
Pushtoje zemrën time dalëngadalë..
Nësee thyen bëje dalëngadalë,
Është në dorën tënde..
E brishtë si një kristal..

Dalëngadalë,
Pushtoje zemrën time dalëngadalë..
Nëse e thyen bëje dalëngadalë,
Është në dorën tënde..
E brishtë si një kristal..

Je ti, je ti “calient”
Sa je inteligjente,
Jetoj me ty me momente..

Je ti, je ti “caliente“
Sa je inteligjente,
Jetoj me ty me momente..

Trending Now →  KATILE Teksti / Lyrics » DON XHONI | Lyrics Over A2z

Je ti, je ti ..

Written by : Alban Skenderaj

Dalëngadalë Teksti / Lyrics » Alban Skenderaj

Dalëngadalë Teksti / Lyrics » Alban Skenderaj » Official Music Video

*** NOTE:

Share This Lyrics :